Trvalé odstranění plísně firmou

nebo také trvalé odstranění plísně na klíč.

Jedná se o službu, kdy certifikovaná firma nebo živnostník provede úpravy a aplikaci nanomateriálu ve vaší nemovitosti (interiéry nebo exteriéry), aby se trvale odstranila plíseň.

Protiplísňové opatření jsou na základě projektu, vycházejícího z prohlídky a měření, také známé jako místní šetření.

Výsledkem „místního šetření“ je popis problému / protokol kde je popsáno

A)      proč plísně ve vaší nemovitosti vznikají a

B)       jaké kroky povedou k trvalému ostatní plísní.

Tyto doporučení jsou s garancí na trvalé odstranění problému s plísní a můžete si je vyžádat i když si chcete úpravy provést svépomoci.

Ovšem jakmile tyto úpravy udělá certifikovaný partner, získáte garantovanou kvalitu provedení a prodlouženou garanci funkčnosti.

Certifikovanou aplikaci můžeme provést my

A)      eNecont s.r.o. nebo

B)      jiný certifikovaný partner nebo

C)     případně můžeme zaškolit i vaši preferovanou firmu.

V dnešní době se stále více lidí setkává s nepříjemným problémem v podobě plísní ve svých domovech nebo na fasádách našich domů. Tyto nevítané návštěvníky není radno podceňovat, neboť mohou mít negativní vliv nejen na vaše zdraví, ale i na samotnou strukturu budovy.

Firmou vs. svépomoci

Naštěstí existuje řešení, které přináší naději pro všechny, kteří se s tímto problémem potýkají – aplikace systému „stop plísni“ od certifikované firmy eNecont.

Tento systém se skládá z několika kroků, opatření nebo drobných stavebních úprav, aby se plíseň do vašeho domova už nikdy nevrátila. Pojďme se podívat na to, jak celý proces probíhá. Když si zákazník objedná službu, tým odborníků z eNecont nejprve provede důkladnou analýzu situace přímo na místě „místní šetření“. Tento krok je klíčový, neboť každý případ je unikátní a vyžaduje specifický přístup.

Následně se použijí speciálně vyvinuté produkty ve správném pořadí, jako je termoaktivní stěrka AERO-THERM® pro regulaci teploty na povrchu stěn, systém řízeného větrání pro optimalizaci vlhkosti vzduchu inVENTer a fotokatalytická vrstva FN NANO®, která pomáhá ničit plísně a další mikroorganismy pomocí světla. Vše je řízeno pomocí senzorů kvality vzduchu od firmy Protronix, což zaručuje, že prostředí v domě budete mít plně pod kontrolou.

Výhody odstranění plísně firmou

Hlavní výhodou je profesionální přístup a použití certifikovaných technologií a produktů, které nemusí být pro laika snadno dostupné nebo použitelné. Díky tomu je možné dosáhnout trvalého odstranění plísně, aniž by došlo k poškození materiálů nebo zdraví obyvatel. Další výhodou je úspora času a energie, kterou by zákazník musel věnovat studiu problematiky a hledání vhodných řešení.

Nevýhody odstranění plísně firmou

Na druhou stranu, největší nevýhodou může být pro někoho cena za službu. Profesionální odstranění plísně a aplikace systému „stop plísni“ vyžaduje investici, která může být pro některé domácnosti neakceptovatelná.

Výběr mezi profesionálním odstraněním plísně firmou a pokusem o svépomocném řešení závisí na individuálních preferencích, finančních možnostech a ochotě věnovat se problematice na vlastní pěst.

Nicméně, pro ty, kteří hledají rychlé, efektivní a dlouhodobé řešení, se služba aplikace systému „stop plísni“ od firmy eNecont jeví jako ideální volba.

Na druhou stranu si můžete veškeré kroky pro trvalé odstranění plísně realizovat i svépomocí a my Vám v rámci možnosti pomůžeme.